Om oss

- En del av industrien siden 1994

Borg Armering AS

Borg Armering AS er en PRODUKSJONSBEDRIFT som er en av landets ledende totalleverandører innen armering. Firmaet ble opprettet i 1994, og i 2006 ble det et datterselskap av Borg Armering Holding AS. Fra 1 januar 2020 er Borg Armering AS delt i Borg Armering Salg AS og Borg Armering AS.

Borg Armering AS har spesialisert seg på å utføre armeringsarbeid på anleggsjobber, og har utført legging av armering på mange store prosjekter som oljeinstallasjoner, kraftverk og kaier. Siden 1994 har vi vært med på å utføre legging av armering på ca 50-60 broer over hele Norge for AF, Mesta, Veidekke, NCC, Implenia, Skanska osv. På E6, Svinesund til Oslo har vi utført 70% av all armering på broer, kulverter, støttemurer og det som hører med.

Vi er derfor en seriøs aktør med mange års erfaring. Borg Armering Salg AS har alt utstyret du trenger til å gjennomføre jobben. Vi kapper og bøyer armering etter dine ønsker og behov. Vi har også alt av tilbehør, som f.eks vanntettingsprodukter, armeringsprodukter og verktøy. Vi har fokus på kvalitet og service for at du skal få hjelp på veien til dine prosjekter.

Hva gjør oss gode?

20 års erfaring

Erfaring er ofte den beste kompetansen. Borg Armering fylte 20 år i 2016!

Vi har utstyret

Vi har utstyret som skal til for enhver jobb.

Sertifisert erfaring

Vi er godkjent for ansvarsrett, og har hele tiden fokus på korrekt sertifisering og kompetanse.

Har du noen spørsmål?

Borg Armering er din totalleverandør innen armering og vanntetting. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og et uforpliktende tilbud.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.