Legg

- Hvordan jobber vi?

Borg Armering AS

Borg Armering AS er en PRODUKSJONSBEDRIFT som er en landsdekkende totalleverandører innen armering. Vi er rustet til de aller fleste utfordringer, enten det dreier seg om større eller mindre jobber. Ingen prosjekter er like, og derfor er vår sterkeste egenskap nettopp erfaringen vi har opparbeidet oss.

Ta gjerne en titt i vår prosjekt-portefølje nedenfor. For å se andre prosjekter vi har jobbet på følg med på vår nyhetsside.

Noen av våre større prosjekter inkuderer Hålogalandsbrua i Narvik, som har et spenn på 1145 meter og har vært under konstruksjon fra 2013 og frem til i dag.

Vi stod også for all armering på firefelts E6 fra Svingenskogen til den nye Svinesundsbrua. Vi hadde levert 11 000 tonn totalt da prosjektet stodferdig i 2005.

Våre prosjekter

Hålogalandsbrua

Dato: Feb 14 – Okt 15.
NCC, ca 4500 tonn.

Vamma Kraftverk

Dato: Aug 16 – Nov 18
AF, ca 2000 tonn

Follobanen Oslo

Dato: Nov 16 – sept 17
Stenseth RS, ca 1700 tonn

Har du noen spørsmål?

Borg Armering er din totalleverandør innen armering og vanntetting. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og et uforpliktende tilbud.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.